Uw vacature, onze uitdaging


Invulling van uw interim functies

Heeft u extra capaciteit of specifieke financiële kennis nodig voor een project? Zoekt u korte of langdurige vervanging? Wij zorgen snel voor de juiste kandidaat voor uw tijdelijke vacatures of projecten. 

  

De Financiële Kring doet u graag een voorstel waarin uw opdracht en onze werkwijze worden uitgewerkt. Ons kenmerk is snelheid in combinatie met een gedegen aanpak.

 

Wij leveren maatwerk! U bepaalt wanneer en hoe u van onze professionals gebruik wilt maken. Hierbij adviseren wij u graag. 

 


Ons netwerk

De Financiële Kring beschikt over een netwerk van financiële professionals. Met hen onderhouden wij een goede relatie zodat wij weten welke professional kan worden ingezet voor een volgende opdracht.

 

Wij werken niet met standaardoplossingen maar adviseren de beste oplossing voor de uitvoering van een opdracht.

 

Invulling van uw permanente functies

Bent u op zoek naar een goede kandidaat voor de invulling van een vacature? De Financiële Kring is specialist in de werving en selectie van hoogopgeleide financiële professionals in verschillende fases van hun carrière. Wij begeleiden u graag bij het vinden van de geschikte kandidaat.

 

Voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering is het van groot belang dat uw vacature snel en goed wordt ingevuld. Dankzij onze deskundigheid op het gebied van werving en selectie zorgen wij ervoor dat wij binnen de overeengekomen termijn een geslaagde bemiddeling realiseren.

  


Gedegen en resultaatgericht

De Financiële Kring levert maatwerk! U mag van ons verwachten dat wij binnen de overeengekomen termijn de gewenste kandidaat leveren die qua kennis, vaardigheden en persoonlijkheid geschikt is voor uw functie. 


Interesse

Heeft u vragen over onze dienstverlening?

Neem direct contact met ons op.Werkwijze


Voor uw vacature zoeken wij een professional die het best past voor wat betreft kennis, ervaring en persoonlijkheid. Ook denken wij graag mee over wat de beste oplossing is voor uw organisatie; een tijdelijke invulling, een vaste functie of juist een combinatie hiervan. Omdat wij gewend zijn out of the box te denken komt er misschien wel een oplossing boven water waar u nooit eerder aan heeft gedacht.

 

Als u ons consulteert plannen wij desgewenst binnen 24 uur een intakegesprek met uw organisatie. 

 

Van de gemaakte afspraken ontvangt u een heldere opdrachtbevestiging, waarin het volgende is opgenomen:

  • Een korte beschrijving van de opdracht en het functieprofiel
  • De aanpak en werkwijze
  • De doorlooptijd van de invulling van de vacature
  • De ingangsdatum en de duur van de interim opdracht
  • De dienstverleningsvergoeding.

De opdrachtbevestiging ontvangt u samen met onze algemene voorwaarden.